REHBERLİK SERVİSİ

SELİM YILMAZ

(Kız sınıflarından sorumlu)

Psikolojik Danışman & Rehber Öğretmen

1977 Kocaeli Kandıra ilçesinde doğdu. İlkokulu Akçakoca ilköğretim okulunda bitirdikten sonra Kandıra İmam Hatip Lisesinde okudu.

Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 1999 yılında mezun oldu.

Mezun olduktan sonra bir süre danışmanlık yaptıktan sonra Mardin'de askerlik vazifesini Tugay Psikoloğu olarak yaptı.

2002 yılında ilk görevine Kandıra'da rehber öğretmen olarak başladı. 2005 yılında tekrar İstanbul'a döndü. Çakabey İmam Hatip Ortaokulunda Psikolojik Danışman olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

MUSTAFA KAHYA

(Erkek sınıflarından sorumlu)

Aslen Bilecik'li olup,2 temmuz 1972 yılında Üsküdar'da doğdu.İlkokulu Cevizli İlkokulunda, ortaokulu Saffet Simavi ortaokulunda, liseyi Pendik Lisesinde. Yüksek Öğrenimini; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde tamamladı. Öğretmenlik stajını 1995 yılında Pendik İmam Hatip Lisesinde yaptı.  1996- 1997 yılları arası askerlik görevini kıta psikoloğu olarak güneydoğuda yerine getirdi.1998 yılında Kartal Rehberlik Araştırma Merkezine atandı. Kartal Mesleki eğitim merkezinde ve Beyhan Şenyuva İlköğretim Okulunda rehber öğretmen olarak görev yaptı.2000-2013 yılları arasında Ergenekon İbrahim Şakir ilköğretim okulunda çalıştı, Mezun olduğu ortaokul olan; Saffet Simavi Ortaokulunda 2013-2014 yılları arasında görev yaptı halen Çakabey İmam-Hatip Ortaokulunda Psikolojik Danışman olarak çalışan Mustafa KAHYA evli ve iki çocuk babasıdır.