Çakabey İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine Kartal Vaizi Adnan Cengiz Tarafından Ramazan ve Oruç Konulu Konferans Verildi

Çakabey İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Ramazan ayı ve oruç ibadeti hakkında bilgi edinmek için dikkat çekici bir konferansa ev sahipliği yaptı. Okulun düzenlediği etkinlik kapsamında, Kartal Vaizi Adnan Cengiz, öğrencilere Ramazan ayının manevi önemi ve orucun ibadetleri üzerindeki etkileri hakkında bilgi verdi.

Konferans sırasında Vaiz Adnan Cengiz, öğrencilere Ramazan ayının Kur'an'ın indirildiği mubarek bir ay olduğunu vurguladı ve bu ayın manevi ve sosyal yönlerini detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, orucun sadece bedensel bir ibadet olmadığını, aynı zamanda sabır, şükür ve dayanışma gibi manevi değerleri de içerdiğini ifade etti.

Öğrencilerin aktif katılımıyla geçen konferansta, Kartal Vaizi Adnan Cengiz, soruları cevaplayarak öğrencilerin merak ettikleri konuları açıklığa kavuşturdu. Özellikle gençlerin Ramazan ve oruç hakkında doğru bilgilere sahip olmalarının öneminin altını çizdi.

Çakabey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muharrem Çelik, konferansın öğrencilerin manevi ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, Kartal Vaizi Adnan Cengiz'e teşekkür etti. Ayrıca, okulun bu tür etkinliklere devam edeceğini ve öğrencilerin dini ve manevi değerlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olacak daha pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını ifade etti.

Kartal Vaizi Adnan Cengiz'in öğrencilere verdiği Ramazan ve oruç konulu konferans, öğrencilerin manevi dünyalarını zenginleştirmeye ve dinî bilgi düzeylerini artırmaya yönelik önemli bir adım oldu.

09.03.2024 206

09-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-2024