Okulumuzun İstanbul Mem tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Akreditasyon sürecinde konsorsiyum ortağı olmak için yaptığımız başvurusu kabul edildi.

Okulumuzun İstanbul Mem tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Akreditasyon sürecinde konsorsiyum ortağı olmak için yaptığımız başvurusu kabul edildi.

2024 yılı Erasmus+ Akreditasyonu Konsorsiyum Üyeliği

28.02.2024 170

 28-02-2024

 

 

 

 

 

    İstanbul Mem tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Akreditasyon sürecinde konsorsiyum ortağı olmak için yaptığımız    başvuru kabul edildi. Okulumuz konsorsiyum üyeliğine hak kazandı. Okulumuz bu süreçte AB üyesi ülkelerle birlikte  21. Yy becerileri , dijital yetkinlik , eğitim öğretim faaliyetlerinde web 2.0 araçlarının önemi konulu projesini hayata geçirebilecek, öğretmen ve öğrenci eğitimi için ulus ötesi hareketliklerde yer alacaktır.

28-02-20242024 yılı Erasmus+ Akreditasyonu Konsorsiyum Üyeliği Başvuru Sonuçlarına bağlatıdan ulaşabilirsiniz.

https://istanbul.meb.gov.tr/www/2024-yili-erasmus-akreditasyonu-konsorsiyum-uyeligi-basvuru-sonuclari/icerik/5247

 

  

            Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği için Erasmus Akreditasyonu, kurum ve kuruluşlara Erasmus+ Programı kapsamındaki hedeflerini ve hareketliliklerini daha uzun vadede planlama ve gerçekleştirme imkanı tanır. Erasmus Akreditasyonu ile özellikle daha önce Programa katılmış ve bu deneyimlerini arttırmak isteyen kurum/kuruluşlara farklı faaliyetleri birarada ve daha uzun dönemde uygulamaları için fırsat sunulur.

Akreditasyon belgesi; eğitim kurumlarının proje başvurularını kolaylaştırmaya, yükseköğretim kurumlarının bir araya gelerek iş birliği yapmalarına ve gençlik alanındaki kurum ve kuruluşların Avrupa Dayanışma Programı kapsamında proje başvurusu yapabilmelerine imkân tanır.